Demon Souls

Demon Souls
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
71.4%
Weet je nog toen spellen gebruikt moeilijk te zijn? FromSoftware creëerde een van de moeilijkste , maar eerlijke , actietitels deze generatie ooit heeft gezien met Demon’s Souls . Het verhaal komt erop neer dat u , de held , hoeven demonen die de middeleeuwse wereld van Boletaria bewonen overwinnen . De twist met Demon’s Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".
Weet je nog toen spellen gebruikt moeilijk te zijn? FromSoftware creëerde een van de moeilijkste , maar eerlijke , actietitels deze generatie ooit heeft gezien met Demon's Souls . Het verhaal komt erop neer dat u , de held , hoeven demonen die de middeleeuwse wereld van Boletaria bewonen overwinnen . De twist met Demon's Souls is dat wanneer je sterft - en je zult een heleboel sterven - het spel wordt nog moeilijker . Oh , spelers kunnen ook binnenvallen uw wereld op elk gewenst moment om te proberen en je te doden online . Bang? Goed . Demon's Souls wil niets met jou te maken . Enige echte gamers moeten gelden .

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 75

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter