Crash Bandicoot

Crash Bandicoot
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.6%
Crash Bandicoot is een serie videospellen van Naughty Dog en van Sierra Entertainment. Er zijn al miljoenen exemplaren van verkocht. Crash is een kleine buidelrat die met zijn gekloonde tweelingbroer Carbon door Dr. Neo Cortex zijn veranderd in lopende mannetjes die draai-aanvallen kunnen uitvoeren, en over een grote intelligentie beschikken hoewel ze niet kunnen praten. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Crash Bandicoot is een serie videospellen van Naughty Dog en van Sierra Entertainment. Er zijn al miljoenen exemplaren van verkocht. Crash is een kleine buidelrat die met zijn gekloonde tweelingbroer Carbon door Dr. Neo Cortex zijn veranderd in lopende mannetjes die draai-aanvallen kunnen uitvoeren, en over een grote intelligentie beschikken hoewel ze niet kunnen praten. Het spel is meestal archeologisch gebaseerd op een eiland ten zuiden van Australië. Oorspronkelijk ging het om platformspellen voor de Sony PlayStation, maar later kwamen er ook spellen met een ander genre op andere consoles uit.

    Tags: PlayStation

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 766

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter