Slender: The Eight Pages

Slender: The Eight Pages
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
61%
De speler bevindt zich in een bos en is uitgerust met een zaklamp. De batterij van de zaklamp wordt naarmate langer gebruikt, minder fel en kan op raken. Het personage is niet zichtbaar, er is sprake van een eerste persoon-spel. De speler kan rondlopen en moet op zoek gaan naar acht pagina’s die op verscheidene Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De speler bevindt zich in een bos en is uitgerust met een zaklamp. De batterij van de zaklamp wordt naarmate langer gebruikt, minder fel en kan op raken. Het personage is niet zichtbaar, er is sprake van een eerste persoon-spel. De speler kan rondlopen en moet op zoek gaan naar acht pagina’s die op verscheidene oriëntatiepunten, zoals een gebouw, stenen muur en een tunnel te vinden zijn. Deze komt de speler tegen naarmate hij door het bos loopt. Hoe meer pagina’s er verzameld zijn, des te moeilijker het spel wordt. In het geval dat de speler Slender Man ziet staan, moet hij zo snel mogelijk wegkomen. Als Slender Man te lang wordt aangekeken, is het spel voorbij.

Het bos is omheind door een hek zodat de speler niet weg kan, de speler kan echter wel van de paden af en kan dus vrij rondlopen.

Speel hier gratis: Klik Hier

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter