Rule of Rose

Rule of Rose
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
78%
Kijk, kinderen kunnen ronduit angstaanjagend zijn. Je weet het , we weten het, Japanse filmmakers weten het, en een aantal van de engste games die er zijn – zoals de jammerlijk onderschatte Rule of Rose – kinderen te transformeren in schrik fabrieken. In deze PS2 cult-klassieker , speel je als Jennifer , een jong meisje Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Kijk, kinderen kunnen ronduit angstaanjagend zijn. Je weet het , we weten het, Japanse filmmakers weten het, en een aantal van de engste games die er zijn – zoals de jammerlijk onderschatte Rule of Rose – kinderen te transformeren in schrik fabrieken. In deze PS2 cult-klassieker , speel je als Jennifer , een jong meisje dat vindt zichzelf gevangen in een nachtmerrieachtige wereld geregeerd door schijnbaar kwaad jongeren.

Heeft de Heer van de Vliegen -achtige plot truc die u niet laten denken dat je weet wat er gaande is . Monsters zijn in overvloed in deze verontrustende instelling , die in de vorm van kind -achtige poppen en andere onbespreekbaar grotesken , en de enige andere levende wezen Jennifer kunt vertrouwen op om haar te helpen ontrafelen van de mysteries rond haar is haar hond pal, Brown . Nog steeds , een schattig hondje is weinig troost wanneer omringd door demonische kinderen en een verstikkende sfeer.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 55

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter