Razer Edge – Windows Gaming Tablet

Razer Edge – Windows Gaming Tablet

De Razer ™ Edge wordt aangedreven door Intel® Core ™ processors en NVIDIA® GeForce ™ grafische voeden van een 10,1 “high definition multi-touch display, en een robuuste high-speed solid state drive die ongelooflijke prestaties in een draagbaar form-factor schreeuwt.

De Razer ™ Edge is meer dan alleen een tablet, het is een volwaardige mobiele gaming PC, klaar om al uw favoriete games en applicaties te spelen. Met Windows 8, zullen gamers toegang tot de grootste bibliotheek van games in de wereld te hebben, zodat je niet te wachten op de meest populaire games en software.

Dit is tot nu toe het enige tablet waar je goed op kunt gamen.

Binnenkort komen er veel meer van op de markt, maar met de release van de playstation 4 is er momenteel weinig aandacht voor de tablet.

Ook is er gezegd dat in het jaar 2020 Tablets het zelfde vermogen hebben als een Playstation 4 of Xbox One op dit moment, wat natuurlijk een geweldige prestatie is voor zo’n klein apparaatje.

Ook zijn er tablet pcs dit zijn tablets waar een toetsenbord onder geplaatst kan worden zodat het als een laptop gebruikt kan worden.

Jammer genoeg wordt een high end tablet al snel heel duur zo is een tablet met de zelfde specificaties als een laptop wel 500 – 700 Euro duurder.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter