Rocksmith 2014 Edition

Rocksmith 2014 Edition
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
75%
Introductie Rocksmith 2014 is een muziek game, waarbij je heel snel gitaar kan leren spelen. Het werd ontwikkeld door Ubisoft San Francisco en werd uitgegeven door Ubisoft. Het spel werd uitgeven op oktober 2013 voor de PS3, Xbox360 en Windows in Noord-Amerika, Australië, Europa en in India. Op november 2014 kwam het spel uit voor Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Rocksmith 2014 is een muziek game, waarbij je heel snel gitaar kan leren spelen.

Het werd ontwikkeld door Ubisoft San Francisco en werd uitgegeven door Ubisoft.

Het spel werd uitgeven op oktober 2013 voor de PS3, Xbox360 en Windows in Noord-Amerika, Australië, Europa en in India. Op november 2014 kwam het spel uit voor de PS4 en Xbox One in Noord-Amerika en Europa.

Het spel is beschikbaar voor de Playstation 3, Playstation 4, Microsoft Windows, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay
Bij Rocksmith 2014 is het vereist om een ‘Hercules’ adapter te hebben. Het spel biedt 3 verschillende ontwikkelingspaden, namelijk lood, ritme en basgitaar. Ook heb je de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad in te stellen.

Recensie
Rocksmith 2014 is de beste muziek game op de markt. Het is geschikt voor zowel beginners als voor echte gitaristen. Je moet voor dit spel wel zeker iets kleins over hebben. En dat zit namelijk in tijd en geld.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter