Mario Party 9

Mario Party 9
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
Introductie Mario Party 9 is het negende deel van de Mario Party serie die is uitgekomen. Het werd ontwikkeld door Nd Cube en werd uitgegeven door Nintendo. In de Verenigde Staten werd het spel uitgegeven op 11 maart 2012. In Europa was dat op 2 maart 2012. In Japan was dat op 26 april 2012 Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Mario Party 9 is het negende deel van de Mario Party serie die is uitgekomen.

Het werd ontwikkeld door Nd Cube en werd uitgegeven door Nintendo.
In de Verenigde Staten werd het spel uitgegeven op 11 maart 2012. In Europa was dat op 2 maart 2012. In Japan was dat op 26 april 2012 en in Zuid-Korea op 11 april 2013.

Het spel is alleen beschikbaar voor de Wii.

Gameplay
Mario Party 9 is anders dan zijn voorgangers. Alle spelers zitten in dezelfde voertuig. Het voertuig kan een auto of robotwalker zijn. Zo bewegen alle spelers dus tegelijkertijd voort op de verschillende speelborden waar ze op kunnen spelen.

Het is de bedoeling dat de spelers zoveel mogelijk Mini Stars proberen te verzamelen. Degene die als eerste de meeste mini sterren verzameld wint. De verschillen met de voorgaande is minimaal. Eerst was het zo dat je munten moest verzamelen en nu zijn het mini sterren. Dus zo erg is het niet. Verder speelt iedere speler om de beurt. Zodra je aan de beurt bent mag je met de dobbelsteen gooien om zo vervolgens met het voertuig vooruit te komen. Waarin ook inderdaad alle spelers in zitten.

Het is mogelijk om met maximaal 4 spelers te spelen. Er zijn 9 verschillende spelmodus, zoals: Party, Solo, Free Play en Step It Up. Verder zijn er 12 speelbare personages en 7 spelborden.

In elk potje dat je speelt krijg je ook te maken met ‘Boss Battle’. Deze baasgevechten kom je twee keer tegen, op het midden en aan het einde van het potje. De speler die tijdens de ‘Boss Battle’ deze meeste schade toebrengt, gaat ervandoor met de hoofdprijs van 15 mini sterren.

Recensie
Mario Party 9 is een leuke party game voor familie en vrienden. Door de hoge tempo blijft er ook vaart in het spel waardoor het je aandacht vasthoudt. Het heeft veel mogelijkheden en 80l nieuwe minigames. Maar helaas vallen de nieuwe veranderingen niet bij iedereen in de smaak. Want zo kan je niet meer je eigen weg inslaan of word er ervaren dat het spel minder uitdagender is. Omdat het te simpel geworden is.

    Tags: Wii

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter