Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
80%
Introductie Dragon Age: Inquisition is een role-playing game (RPG). Het werd ontwikkeld door Bioware en werd uitgegeven door Electronic Arts. In de Verenigde Staten en Rusland werd het spel uitgeven op 18 november 2014. In Australië was dat op 20 november 2014.In Europa en Zuid-Afrika was dat op 21 november 2014 en in Japan op Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie

Dragon Age: Inquisition is een role-playing game (RPG).
Het werd ontwikkeld door Bioware en werd uitgegeven door Electronic Arts.
In de Verenigde Staten en Rusland werd het spel uitgeven op 18 november 2014. In Australië was dat op 20 november 2014.In Europa en Zuid-Afrika was dat op 21 november 2014 en in Japan op 27 november 2014.
Het spel is beschikbaar voor de PS3, PS4, Microsoft Windows, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay
Dragon Age: Inquisition heeft zowel een single- als multiplayer. Bij de single-player moet de speler een character aanmaken. De speler kan dan kiezen uit: een mens, dwerg of elf.
Bij de multiplayer kun je met maximaal 4 spelers coöperatieve quests spelen uit de single-player story.

Recensie
Bioware heeft van Dragon Age: Inquisition de mooiste en grootste Dragon Age game uit de serie gemaakt. Met de gigantische open wereld en de vele content heb je veel uren aan speel plezier. Naast de verhaallijn die al ongeveer 40 uur duurt en de sidequests die ook al ongeveer 150 uur duren.

  Gerelateerde berichten

  Heroes of Loot

  Geplaatst door 16 | Android

  De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle...

  The Banner Saga

  Geplaatst door 58 | Android

  Grote, diepe games zijn nog steeds relatief zeldzaam op Android , maar u kunt nog een toe te voegen aan de lijst met The Banner Saga . Deze Viking...

  Laat een berichtje achter