Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
76%
Introductie Call of Duty: Advanced Warfare is een first-person shooter. En is de elfde game uit de bekende Call of Duty serie. Het spel werd ontwikkeld door Sledgehammer Games en is uitgegeven door Activision. De Playstation 3 en Xbox 360 versies werden geport door High Moon studios. Het spel werd uitgegeven op 4 november 2014. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Call of Duty: Advanced Warfare is een first-person shooter. En is de elfde game uit de bekende Call of Duty serie.

Het spel werd ontwikkeld door Sledgehammer Games en is uitgegeven door Activision. De Playstation 3 en Xbox 360 versies werden geport door High Moon studios.
Het spel werd uitgegeven op 4 november 2014. En op 3 november 2014 kwam de Day Zero Edition uit.

Het spel is beschikbaar voor de Playstation 3, Playstation 4, Microsoft Windows, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay
Call of Duty: Advanced Warfare heeft een single-player, multiplayer en een exo survival modus.

Verhaal
In het midden van de 21e eeuw, vallen terroristen tegelijk kernreactoren in Noord-Amerika, Europa, Azië, Zuid-Amerika en Afrika aan. Ze gooien overheden over de hele wereld omver en beroeren en verlammen daarmee hun verdediging. Als gevolg roept Amerika de hulp in van de Atlas Corporation. Het is een particulieren militair bedrijf dat geleid word door Jonathan Irons. Ze helpen met vechten en de wederopbouw.

Multiplayer
In de multiplayer van Advanced Warfare heb je nu Exo-skeletten. Daarmee kun je boostjumps en andere soortgelijke dingen uitvoeren. Bij het customizen van je klassen heb je nu een Pick 13 systeem. Er zijn nu ook ongeveer 350 wapens beschikbaar waaruit je kan kiezen. Verder zijn er 12 game modus.

Recensie
Call of Duty: Advanced Warfare is weer is een goede Call of Duty. Met een vernieuwde multiplayer waar je rond loopt met je nieuwe Exo-skelet en de circa 350 nieuwe wapens waar je uit kan kiezen. Verder heeft het ook nog is een leuke single-player die ook nog nuttig is waarbij je alle vernieuwde dingen kan gebruiken. Helaas viel de Exo Survival-modus overigens tegen en had Sledgehammer games het wel wat uitgebreider mogen maken.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter