Bound by Flame

Bound by Flame
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
Introductie Bound by Flame is een actie, RPG game. Het werd ontwikkeld door Spiders en is uitgegeven door Focus Home Interactive. Het spel werd uitgegeven in Europa en Amerika op 9 mei 2014. Het spel is beschikbaar voor de PS3, PS4, Microsoft Windows, Xbox 360. Gameplay Bij Bound by Flame kun jij je eigen character Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie
Bound by Flame is een actie, RPG game.

Het werd ontwikkeld door Spiders en is uitgegeven door Focus Home Interactive.

Het spel werd uitgegeven in Europa en Amerika op 9 mei 2014.

Het spel is beschikbaar voor de PS3, PS4, Microsoft Windows, Xbox 360.

Gameplay
Bij Bound by Flame kun jij je eigen character aanpassen. Je kan dan kiezen uit de gesclacht en uit 3 verschillende vooraf gemaakte modellen.

Door de verschillende hoofdtukken heen bied Bound by Flame veel quests en rond de primaire avontuur aan. Afhankelijk van de keuzes die de speler maakt en de invloed van de demon. Zal je sommige scenario’s anders ervaren.

Verhaal
Een slachtoffer van demonische invloed moet kiezen uit de kwaadaardige krachten of het afwijzen van deze offer om je helden kracht te kunnen ontwikkelen. Door het spel heen word het gevaar en je vijanden steeds angstaanjagender.

Recensie
Bound by Flame is een magere game met veel ongeïnspireerde aspecten. Het spel duurt ongeveer 20 uur en het zal dan ook tijdverspilling wezen.

  Gerelateerde berichten

  Heroes of Loot

  Geplaatst door 17 | Android

  De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle...

  The Banner Saga

  Geplaatst door 64 | Android

  Grote, diepe games zijn nog steeds relatief zeldzaam op Android , maar u kunt nog een toe te voegen aan de lijst met The Banner Saga . Deze Viking...

  Laat een berichtje achter